Date Event
Oct 26, 2019 5:00 PM Psychedelic Breath details
Mon28.10 Tue29.10 Wed30.10 Thu31.10 Fri01.11 Sat02.11 Sun03.11
HIIT Bertrand 7:00 AM 45min
BE45 Emily 7:30 AM 45min
Barre 45 Vic 8:00 AM 45min
Align Yoga SAnna 9:00 AM 60min
HIIT Bertrand 10:30 AM 45min
Barre 45 SNikolai 12:30 PM 45min
BE45 Em 12:30 PM 45min
Flow Yoga Steph 1:30 PM 60min
Barre 45 Vic 6:00 PM 45min
BE45 Emily 6:15 PM 45min
HIIT SHermione 7:00 PM 45min
BE45 Em 7:30 PM 45min
Yin Yoga Kate R 8:00 PM 60min
 
HIIT XPRESS SHermione 6:45 AM 30min
BE30 Sculpt15 Joey 7:00 AM 45min
BE30 XPRESS Joey 7:00 AM 30min
Barre 45 SVic 8:00 AM 45min
BE45 David 8:00 AM 45min
Flow Yoga Cormac 9:00 AM 60min
Barre 45 Abby 10:15 AM 45min
Flow Yoga Steph 11:15 AM 60min
HIIT SBertrand 12:30 PM 45min
BE45 Craig 12:30 PM 45min
Barre 45 Nikolai 1:30 PM 45min
BE45 David 6:15 PM 45min
HIIT Nikolai 6:30 PM 45min
BE45 Hip Hop Madeline 7:30 PM 45min
Align Yoga Kate R 7:30 PM 60min
Barre 45 Kate 8:30 PM 45min
 
BE45 Emily 7:00 AM 45min
HIIT Hermione 7:00 AM 45min
Flow Yoga Steph 8:00 AM 60min
BE45 Carolin 8:15 AM 45min
Barre 45 SNikolai 9:15 AM 45min
BE30 Sculpt15 Craig 12:00 PM 45min
BE30 XPRESS Craig 12:00 PM 30min
Barre 45 SNikolai 1:00 PM 45min
BE45 Joey 6:15 PM 45min
Barre 60 Nikolai 6:15 PM 60min
Flow Yoga Craig 7:30 PM 60min
BE60 Power Madeline 7:30 PM 60min
Yin Yoga SSteph 8:30 PM 60min
 
Barre 45 Nikolai 6:00 AM 45min
BE45 Craig 7:00 AM 45min
Barre 45 Nikolai 7:00 AM 45min
Flow Yoga Cormac 8:00 AM 60min
BE45 SCarolin 8:15 AM 45min
Barre 45 SNikolai 9:15 AM 45min
Flow Yoga Steph 10:30 AM 60min
HIIT SHermione 11:45 AM 45min
BE45 Joey 12:30 PM 45min
Barre 45 Kate 12:45 PM 45min
Barre 45 SKate 6:15 PM 45min
BE45 Craig 6:30 PM 45min
Align Yoga Nadine 7:30 PM 60min
BE45 Em 7:45 PM 45min
Yin Yoga Steph 8:30 PM 60min
 
HIIT Bertrand 6:30 AM 45min
Barre 45 SNikolai 7:30 AM 45min
BE45 Craig 7:30 AM 45min
Align Yoga SSteph 8:30 AM 60min
BE45 + Childcare Craig 10:00 AM 45min
Flow Yoga Nadine 11:45 AM 60min
BE30 XPRESS SMadeline 1:00 PM 30min
BE30 Core15 SMadeline 1:00 PM 45min
Barre 45 Kate 2:00 PM 45min
Barre 60 Sara Lynn 6:00 PM 60min
BE45 Joey 6:15 PM 45min
Yin Yoga Kate R 7:15 PM 60min
 
Barre 60 SAbby 8:45 AM 60min
BE45 Madeline 9:00 AM 45min
Flow Yoga Cormac 10:00 AM 60min
BE45 Joey 10:30 AM 45min
HIIT SBertrand 11:15 AM 45min
BE45 SMadeline 11:45 AM 45min
Barre 45 SKate 12:15 PM 45min
Flow Yoga Craig 1:15 PM 60min
 
Flow Yoga Anja 9:00 AM 60min
BE45 SEm 9:15 AM 45min
Barre 60 Sara Lynn 10:15 AM 60min
BE45 Method Em 10:30 AM 60min
Boxing HIIT Bertrand 11:30 AM 60min
Barre 45 Katie 12:30 PM 45min
BEnatal Yoga Anna 1:30 PM 60min
Barre 45 SSara Lynn 5:15 PM 45min
BE60 David 6:15 PM 60min
Flow Yoga Ben 6:15 PM 60min
Yin Yoga Ben 7:15 PM 60min

We have a 7-day booking window. Cancellations must happen online 12 hours prior to the class time. Please be ready at the studio at least 10 minutes prior a Ride & 5 minutes prior a Refine class.

All our classes are taught in English.