Date Event
Jan 28, 2020 4:00 PM Faye's Community Barre Class details
Feb 5, 2020 8:30 PM Yin Nidra Special details
Feb 6, 2020 7:15 PM Community Talk: Communicate With Impact details
Mon03.2 Tue04.2 Wed05.2 Thu06.2 Fri07.2 Sat08.2 Sun09.2
HIIT Bertrand 7:00 AM 45min
Barre 45 Kate 8:00 AM 45min
Barre 60 Method Shirah 10:30 AM 60min
HIIT Hermione 12:00 PM 45min
Barre 45 Shirah 1:00 PM 45min
Flow Yoga Steph 2:00 PM 60min
Barre 45 SChantelle 6:00 PM 45min
HIIT Patrik 7:00 PM 45min
Yin Yoga Anja 8:00 PM 60min
 
Barre 45 Katherine 8:15 AM 45min
Flow Yoga SNadine 9:15 AM 60min
Barre 45 SChantelle 10:30 AM 45min
Flow Yoga Steph 11:30 AM 60min
HIIT SBertrand 12:45 PM 45min
Barre 45 SChantelle 1:45 PM 45min
HIIT Parker 6:30 PM 45min
Align Yoga Kate R 7:30 PM 60min
Yin Yoga Kate R 8:30 PM 60min
cancelled Anja 8:30 PM (60min)
 
HIIT Hermione 6:45 AM 45min
Flow Yoga Steph 7:45 AM 60min
Barre 45 Katherine 9:00 AM 45min
Barre 60 Method Katherine 10:00 AM 60min
Barre 45 Emily 1:00 PM 45min
Align Yoga Shirah 4:15 PM 60min
Barre 60 Emily 6:15 PM 60min
Flow Yoga Steph 7:30 PM 60min
Yin Nidra Special Nadine 8:30 PM 75min
 
Barre 45 Katherine 6:45 AM 45min
Flow Yoga SAnja 7:45 AM 60min
Barre 45 Katherine 9:00 AM 45min
Flow Yoga Ben 10:30 AM 60min
HIIT SParker 11:45 AM 45min
Barre 45 Kate 12:45 PM 45min
Flow Yoga Jenny 1:45 PM 60min
Barre 45 Vic 6:15 PM 45min
Community Talk: Communicate With Impact Guest Teacher 7:15 PM 45min
Align Yoga Nadine 7:15 PM 60min
Barre 45 Kate 8:30 PM 45min
 
HIIT Bertrand 6:30 AM 45min
Barre 45 Shirah 7:30 AM 45min
Barre 45 Emily 10:30 AM 45min
Flow Yoga Nadine 11:45 AM 60min
Barre 60 Emily 6:00 PM 60min
Yin Yoga Kate R 7:15 PM 60min
 
Barre 45 Emily 8:00 AM 45min
Flow Yoga Craig 9:00 AM 60min
Barre 45 Chantelle 3:00 PM 45min
 
Flow Yoga Anja 8:00 AM 60min
Barre 45 Sara Lynn 9:15 AM 45min
HIIT Bertrand 10:15 AM 45min
Align Yoga Antonia 6:45 PM 60min
Yin Yoga Antonia 7:45 PM 60min

We have a 7-day booking window. Cancellations must happen online 12 hours prior to the class time. Please be ready at the studio at least 10 minutes prior to a Ride & 5 minutes prior to a Refine class.

All our classes are taught in English.