Date Event
Aug 24, 2019 9:30 AM CBD Pop Up Shop details
Aug 24, 2019 1:30 PM Immersion into Ayurveda: Day 1 details
Aug 25, 2019 1:30 PM Immersion into Ayurveda: Day 2 details
Sep 1, 2019 3:00 PM A Salute to Summer - Yin Yoga Masterclass details
Sep 13, 2019 1:00 PM BEbarre 60hr Teaching Training details
Oct 3, 2019 4:00 PM BEaway: Ibiza Retreat details
Sat24.8 Sun25.8 Mon26.8 Tue27.8 Wed28.8 Thu29.8 Fri30.8
Barre 60 W Nikolai 8:45 AM 60min
CBD Pop Up Shop Guest Teacher 9:30 AM 45min
Flow Yoga SNadine 10:00 AM 60min
HIIT Vic 11:15 AM 45min
Barre 45 W Vic 12:15 PM 45min
Immersion into Ayurveda: Day 1 Guest Teacher 1:30 PM 120min
 
Flow Yoga Anja 9:00 AM 60min
Barre 60 Sara Lynn 10:15 AM 60min
HIIT Bertrand 11:30 AM 45min
Barre 45 W Sara Lynn 12:30 PM 45min
Immersion into Ayurveda: Day 2 Guest Teacher 1:30 PM 120min
Barre 45 SKatie 5:15 PM 45min
Flow Yoga Anja 6:15 PM 60min
Yin Yoga Anja 7:15 PM 60min
 
HIIT Bertrand 7:00 AM 45min
Barre 45 W SKate 8:00 AM 45min
BEnatal Yoga Anna 9:00 AM 60min
Align Yoga SBen 10:00 AM 60min
HIIT Bertrand 11:45 AM 45min
Barre 45 SSara Lynn 12:45 PM 45min
Flow Yoga Steph 1:45 PM 60min
Barre 45 Vic 6:15 PM 45min
HIIT Patrik 7:00 PM 45min
Yin Yoga Kate R 8:00 PM 60min
 
HIIT Katherine 6:30 AM 45min
Barre 45 W Katherine 8:00 AM 45min
Flow Yoga SBen 9:00 AM 60min
Flow Yoga Steph 11:00 AM 60min
HIIT Patrik 12:30 PM 45min
Barre 45 Nikolai 1:30 PM 45min
HIIT Nikolai 6:30 PM 45min
Align Yoga Kate R 7:30 PM 60min
Barre 45 Kate 8:30 PM 45min
 
HIIT Nikolai 7:00 AM 45min
Flow Yoga Steph 8:00 AM 60min
Barre 45 Katherine 9:15 AM 45min
Barre 60 Method Katherine 10:15 AM 60min
Barre 45 Katherine 1:00 PM 45min
Align Yoga Steph 2:00 PM 60min
Barre 60 Sara Lynn 6:15 PM 60min
Flow Yoga SAnja 7:30 PM 60min
Yin Yoga Anja 8:30 PM 60min
 
Barre 45 Nikolai 6:00 AM 45min
Barre 45 W Nikolai 7:00 AM 45min
Flow Yoga SBen 8:00 AM 60min
Barre 45 Katherine 9:15 AM 45min
Align Yoga Steph 10:30 AM 60min
HIIT Patrik 11:45 AM 45min
Barre 45 Kate 12:45 PM 45min
Barre 45 Vic 6:15 PM 45min
Align Yoga SSteph 7:30 PM 60min
Yin Yoga Steph 8:30 PM 60min
 
Barre 45 SAbby 7:15 AM 45min
Align Yoga SSteph 8:30 AM 60min
Flow Yoga Nadine 9:45 AM 60min
Flow Yoga SCraig 11:45 AM 60min
Barre 45 Kate 2:00 PM 45min
Barre 60 Kate 6:00 PM 60min
Yin Yoga SAnja 7:15 PM 60min

We have a 7-day booking window. Cancellations must happen online 12 hours prior to the class time. Please be ready at the studio at least 10 minutes prior a Ride & 5 minutes prior a Refine class.

All our classes are taught in English.