Date Event
Sep 22, 2019 3:00 PM Mindfulness and Breath Work details
Sep 26, 2019 7:30 PM Stop Microplastic Pollution - A Community Talk details
Sep 29, 2019 3:00 PM Mindfulness and Breath Work details
Oct 3, 2019 4:00 PM BEaway: Ibiza Retreat details
Oct 6, 2019 3:00 PM Mindfulness and Breath Work details
Oct 12, 2019 2:30 PM Soulful Masterclass details
Wed18.9 Thu19.9 Fri20.9 Sat21.9 Sun22.9 Mon23.9 Tue24.9
HIIT Hermione 7:00 AM 45min
BE45 Emily 7:00 AM 45min
Flow Yoga Steph 8:00 AM 60min
BE45 David 8:15 AM 45min
Barre 45 SShirah 9:15 AM 45min
Barre 60 Method SShirah 10:15 AM 60min
BE30 Sculpt15 Craig 12:00 PM 45min
BE30 XPRESS Craig 12:00 PM 30min
Barre 45 SKate 1:00 PM 45min
Barre 60 SKatie 6:15 PM 60min
BE45 W Joey 6:15 PM 45min
BE60 Power Craig 7:30 PM 60min
Flow Yoga SNadine 7:30 PM 60min
Yin Yoga SNadine 8:30 PM 60min
 
Barre 45 SSara Lynn 6:00 AM 45min
Barre 45 SSara Lynn 7:00 AM 45min
BE45 Craig 7:00 AM 45min
Flow Yoga SNadine 8:00 AM 60min
BE45 Emily 8:15 AM 45min
Barre 45 SShirah 9:15 AM 45min
Align Yoga SNadine 10:30 AM 60min
HIIT Patrik 11:45 AM 45min
BE45 Joey 12:30 PM 45min
Barre 45 Kate 12:45 PM 45min
Barre 45 Vic 6:15 PM 45min
BE45 Craig 6:30 PM 45min
Align Yoga SMeera 7:30 PM 60min
BE45 Em 7:45 PM 45min
Yin Yoga SNadine 8:30 PM 60min
 
Barre 45 W Shirah 7:15 AM 45min
BE45 Craig 7:30 AM 45min
Align Yoga Shirah 8:30 AM 60min
BE45 + Childcare Craig 10:00 AM 45min
Flow Yoga Nadine 11:45 AM 60min
BE30 XPRESS Emily 1:00 PM 30min
BE30 Core15 Emily 1:00 PM 45min
Barre 45 SAbby 2:00 PM 45min
Barre 60 SKatie 6:00 PM 60min
BE45 W Joey 6:15 PM 45min
Yin Yoga Kate R 7:15 PM 60min
 
Barre 60 SKatie 8:45 AM 60min
BE45 SMoni 9:00 AM 45min
Flow Yoga Cormac 10:00 AM 60min
BE45 Joey 10:30 AM 45min
HIIT Vic 11:15 AM 45min
BE45 Emily 11:45 AM 45min
Barre 45 Vic 12:15 PM 45min
Flow Yoga Craig 1:15 PM 60min
 
Flow Yoga Anja 9:00 AM 60min
BE45 Carolin 9:15 AM 45min
Barre 60 SKatie 10:15 AM 60min
BE45 Method Em 10:30 AM 60min
HIIT Bertrand 11:30 AM 45min
Barre 45 SAbby 12:30 PM 45min
BEnatal Yoga SRicarda 1:30 PM 60min
Mindfulness and Breath Work Kate R 3:00 PM 90min
BE45 Moni 5:00 PM 45min
Barre 45 SAbby 5:15 PM 45min
Flow Yoga Anja 6:15 PM 60min
BE60 David 6:15 PM 60min
Yin Yoga Anja 7:15 PM 60min
 
HIIT Bertrand 7:00 AM 45min
BE45 Emily 7:30 AM 45min
Barre 45 Katie 8:00 AM 45min
Align Yoga SAnna 9:00 AM 60min
HIIT Bertrand 11:45 AM 45min
BE45 Em 12:30 PM 45min
Barre 45 SVic 12:45 PM 45min
Flow Yoga SMascha 1:30 PM 60min
Barre 45 Vic 6:15 PM 45min
BE45 Emily 6:15 PM 45min
HIIT Patrik 7:00 PM 45min
BE45 Em 7:30 PM 45min
Yin Yoga Kate R 8:00 PM 60min
 
HIIT SHermione 6:30 AM 45min
BE30 Sculpt15 Joey 7:00 AM 45min
BE30 XPRESS Joey 7:00 AM 30min
BE45 David 8:00 AM 45min
Barre 45 SShirah 8:00 AM 45min
Flow Yoga Cormac 9:00 AM 60min
Barre 45 Abby 10:15 AM 45min
Flow Yoga SShirah 11:15 AM 60min
HIIT SBertrand 12:30 PM 45min
BE45 Craig 12:30 PM 45min
Barre 45 SAbby 1:30 PM 45min
BE45 Moni 6:15 PM 45min
BE45 Hip Hop Em 7:30 PM 45min
Align Yoga Kate R 7:30 PM 60min
Barre 45 SKatie 8:30 PM 45min

We have a 7-day booking window. Cancellations must happen online 12 hours prior to the class time. Please be ready at the studio at least 10 minutes prior a Ride & 5 minutes prior a Refine class.

All our classes are taught in English.